De harde kern van BATS bestaat uit Herman, Jeroen & Jan. Als de opdracht daar om vraagt rukken we op volle sterkte uit en komen we met z’n 3-en. Maar als 1 van ons het alleen af kan, zullen we dat niet nalaten. Om de continuïteit te kunnen waarborgen maken we dankbaar gebruik van de diensten van vaardige vrienden, professionele collega’s en andere leuke mensen.
Aanpak, duur, opzet, werkvormen en programma zijn afhankelijk van de klantvraag en worden altijd in overleg met opdrachtgever bepaald. Om je een idee te geven: we komen langs voor een uurtje stoeien met de groep, maar voor met hetzelfde gemak ontwerpen we een leertraject met een doorlooptijd van 6 maanden. Met welke doelgroep wij het liefste werken? Wij werken met mensen, het liefst gemotiveerde mensen.

 

Jan van Loon

Jan van Loon

Ik kan mateloos geboeid kijken naar communicerende mensen. En me dan verwonderen (of ergeren, dat hangt er van af) over het elkaar maar niet begrijpen en de energie die daarmee verloren gaat. Het spel van actie = reactie is een begin: snappen dat veel gedoe ontstaat door wat jij in je gesprek stopt. Ik zeg altijd: shit aan de voorkant is shit aan de achterkant. Als je dat principe snapt, zet je een eerste - belangrijke - stap op weg naar een andere communicatie-aanpak. Het kan echt een beetje slimmer communiceren, en dat kost niets eens zo veel moeite. Kijk en daar wil ik je graag mee helpen.
Herman Boerman

Herman Boerman

Ik ben van oorsprong acteur, maar mijn roots liggen in de aannemerij. Mijn vader, opa en overgrootvader (allemaal Herman Boermannen) waren aannemers. Mijn vader is nu 85 jaar, maar nog steeds kan ik aan zijn handen zien waar haast en routine het overnamen van zorgvuldigheid en veiligheid! Net als mijn maten Jan en Jeroen heb ik een fascinatie voor communicatie. En dan met name hoe ik de mannen en vrouwen in het veld de voordelen kan laten inzien ( en voelen ) van gekozen gedrag. En dat je misschien wel een voorkeursstijl in communiceren hebt maar dat dat niet betekent dat je niet meer zou kunnen. Ik hou er van om met de deelnemers, ver weg van alle theoretische gespreksmodellen, te onderzoeken wat voor hen werkt, zodat ze met minder energie of conflict hetzelfde en meer kunnen bereiken met behoud van collegiale relatie.
Jeroen Windhorst

Jeroen Windhorst

Ik ben van oorsprong theatermaker. Geflankeerd door de collega’s van BATS richt ik mij op toegepaste werkvormen. De grootste uitdaging is om het werk elke keer weer met open vizier aan te pakken en tot een unieke werkvorm te komen die aansluit bij de vraag en de doelgroep. Een van mijn mooiste ervaringen deed ik op als theatermaker en acteur in het klaslokaal in het middelbare onderwijs. Een korte theatervoorstelling - die onaangekondigd in het klaslokaal werd gespeeld - gevolgd door een nabespreking en een workshop. Deze ervaring staat voor mij mede aan de basis van BATS: interventies uitgevoerd op de werkplek, dichtbij de medewerkers met als doel om er van te leren.

 

Wat wij doen? Is dat de vraag?
Wat is jullie vraag! Dat is onze vraag!

Wij gaan voor een duurzame samenwerking en een langlopende relatie.
Wil je meer uitleg over de mogelijkheden?
Zet een bak koffie en we komen graag langs!